header3.jpg

Over ons

Het kantoor van Van Hell Accountants & BelastingadviseursAccountant met brede fiscale en bedrijfseconomische ervaring

Van Hell Accountants & Belastingadviseurs, gevestigd in Zeist (provincie Utrecht), is in 2007 gestart als eenmanskantoor. In 2008 breidde het kantoor uit met de overname van Administratiekantoor A.J. Koetsier, ook gevestigd in Zeist. Het kantoor staat onder leiding van Herman van Hell, een AA-accountant met brede ervaring binnen de accountancy, fiscaal advies en administratieve diensten. Ons werkterrein is met name het midden- en kleinbedrijf, zowel starters als gevestigde ondernemingen, in de regio Utrecht.

Bewust kleinschalig accountantskantoor

Van Hell Accountants & Belastingadviseurs is een bewust kleinschalige organisatie. Dat garandeert korte lijnen, het nauwgezet nakomen van afspraken, flexibiliteit en een persoonlijke benadering van u, onze klant. Wij hechten aan een informele, laagdrempelige sfeer. Dat betekent onder meer dat ‘de teller’ niet gaat lopen bij ieder bezoek of telefoontje. Dat deze benadering wordt gewaardeerd, blijkt uit onze uitzonderlijk trouwe klantenkring.

Accountant met een nuchtere, deskundige kijk op uw onderneming

U kunt bij ons terecht voor alle administratieve en fiscale diensten, zoals boekhouding, salarisadministratie, belastingaangiftes en jaarrekeningen. Daarnaast bieden wij een nuchtere, deskundige kijk op uw onderneming. Bijvoorbeeld in de vorm van adviezen over bedrijfsvoering of acquisitie en het opzetten van uw administratieve of personele organisatie. Leidraad bij die adviezen zijn niet alleen de cijfers van uw eigen bedrijf, maar ook die uit de branche. En natuurlijk diepgaand fiscaal inzicht en een grondige kennis van de actuele wet- en regelgeving.

Accountant met kwaliteitsgarantie

Van Hell Accountants & Belastingadviseurs is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie Accountants (NBA), die garant staat voor permanente educatie en toetsing van de kwaliteitsnormen. U kunt dus vertrouwen op een hoog kennisniveau en uitstekende kwaliteit.

 

Accountant met transparante, eerlijke tarieven

Van Hell Accountants & Belastingadviseurs biedt deskundigheid en kennis van zaken tegen transparante, eerlijke tarieven. U weet precies waar u voor betaalt. In een vrijblijvend oriënterend gesprek bespreken we uw behoeften en bepalen we welke werkwijze het beste bij u past. U kunt ervoor kiezen zelf veel voorwerk te verrichten, maar u kunt ook het leeuwendeel aan ons uitbesteden, zodat u uw aandacht kunt richten op ondernemen. Op basis van dat gesprek ontvangt u een offerte. Wij werken op basis van uurtarieven die afhankelijk zijn van de moeilijkheidsgraad, intensiteit en risicograad van de werkzaamheden. Ons hoge kennisniveau garandeert een snelle en deskundige afwikkeling van de werkzaamheden.

Neem nu contact op voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek.

Ons Team

Herman van Hell Anita Koetsier Nicole Sitters Hans van Leeuwen Dennis Koopman
Herman van Hell
Accountant, Belastingadviseur
Anita Koetsier
Salarisadministratie, Assistent Accountant
Nicole Sitters
Assistent Accountant
Hans van Leeuwen
Administratiedeskundige
Dennis Koopman
Pensioenadviseur, Financieel Planner